Labels

22 Mart 2015 Pazar

Bahardan önce son kaçış!!













Bahardan önce son kaçış

Peacoat. Eskiden Avrupa donanma üniforması olarak ortaya çıkan ve erkek gardırobuna sıçrayan Peacoat; kruvaze kapanan, kısa bir kaban aslında. Genelde düz renkli olan bu parçanın kırmızı ve turuncu gibi daha iddialı renkli olanlarını seçebilirsiniz. Ekose ya da çizgilerle hareketlenen versiyonlarını tercih edebilir, yakasını rozet ve arma gibi aksesuarlarla kişiselleştirebilirsiniz. Önünü kapalı olarak giymeniz, kruvazenin korse etkisinden yararlanmanız için iyi bir seçenek olabilir. Peacoat’u yine uzun bir atkıyla tamamlayabilir ya da kısa bir atkıyı yakanızda düğüm yaparak montun içinde bırakabilirsiniz. İçine giyeceğiniz dik yaka kazakla, kabanın yakalarını da dik kullanarak fark yaratabilirsiniz. Daha çok dar pantolonlar ve kısa ve fermuarlı Chelsea botlarıyla giymeyi tercih edin.

Bahardan önce son kaçış

Shearling. Üstü kuzu derisi, içi kürk olan bu ceketin ağırlığına hazırlıklı olmalısınız. Bu nedenle uzun yürüyüşlerde tercih etmemenizde fayda var. Ama kabul edelim, bakışları üzerinizde toplama olasılığınız yüksek. Napa ceketleri önü açık giymek nubuk-kürk uyumunu arttırdığından içinize kalın ve yakası kapalı üstler tercih edin. Mesela balıkçı yaka kaşmir kazaklar... Taba rengi nubukkahverengi kürk en çok karşımıza çıkan iki seçenekten biri. Diğeri, bej rengi nubuk-beyaz kürk kombinasyonu. Tercihinizi yapıp mutlaka bir atkıyla kullanın. Jean parçalarla uyumunu göz önünde bulundurarak jean yelek/ceket ya da altına jean pantolon tercih edebilirsiniz. Bot veya kalın tabanlı ayakkabılarla tamamlayın.


Bahardan önce son kaçış


Kürk yakalı pardesü. Özellikle uzun boylu erkekler tarafından seçilmesi makbul olan, bileklere kadar uzanan bu ceketi aslında kürk yakasız da tercih edebilirsiniz. Hatta yakasına düğmeyle tutturulan modelleri daha rahat kullanabilirsiniz. Takım elbisenizle ve neredeyse üzerinizdeki her şeyi örteceği için uzun ceketlerle bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Klasik bir görünüm için bu ceketi tercih edin ve atkısız kullanın. Hatta fötr şapkayla tamamlayın. Elinize alacağınız şemsiye ya da evrak çantası da klasik görüntünüzü vurgulayan detaylardan olabilir. İçi kürk olan versiyonları en soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Takım elbiseniz ve klasik ayakkabılarınızla kullanın. Özellikle çift tokalı Monk Strap’ler ile son derece uyumlu olacaktır.

0 yorum :

Yorum Gönder